Transparant en betrouwbaar
Hoge kwaliteit
De voordeligste boekhouder
Voor iedere ondernemer!
Toeslagen

Huurtoeslag

U gaat voor het eerst huur betalen, u verhuist van de ene huur woning naar de andere, u krijgt huurverhoging opgelegd, u gaat scheiden en komt er alleen voor te staan. Allemaal momenten waarop u aan de huurtoeslag (huursubsidie) moet denken. Uw huurtoeslag is afhankelijk van de hoogte van uw inkomen. Ook als u een andere baan met een heel ander salaris krijgt, zal waarschijnlijk de huurtoeslag veranderd moeten worden. De Belastingdienst moet hierover worden geïnformeerd.
BelastingWerk kan dit dit snel en deskundig voor u regelen. Zonder veel zorgen heeft u korte tijd later het juiste bedrag aan huurtoeslag in huis.

Toeslagen

Zorgtoeslag

Zorgtoeslag aanvragen lijkt eenvoudig. Toch kan het makkelijk fout gaan. U vult een te laag inkomen in waardoor u later zorgtoeslag moet terugbetalen. Of u vult juist een te hoog inkomen in, waardoor u zorgtoeslag misloopt.
Bovendien geldt dat u de toeslag waar u recht op heeft op tijd moet aanvragen. Als u te laat bent, dan mist u de zorgtoeslag. Daarom is het verstandig ook de zorgtoeslag door een belastingadviseur te laten aanvragen.

Toeslagen

Kinderopvangtoeslag

U maakt gebruik van opvang (kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, gastouder)  voor uw kinderen. In dat geval heeft u zeer waarschijnlijk recht op een toeslag om deze op kinderopvangtoeslag om de uitgaven mede te financieren. Het invullen van dit formulier is niet eenvoudig. BelastingWerk neemt deze taak graag van u over.

Kinderbijslag, kindertoeslag en kindgebonden budget

De Sociale Verzekeringsbank verzorgt de kinderbijslag. Dit is een tegemoetkoming in de kosten bij het verzorgen en opvoeden van kinderen. U komt hiervoor in aanmerking als u in Nederland woont en/of werkt.

Het kindgebonden budget en de kindertoeslag worden beide door de belastingdienst verzorgd. Of u hiervoor in aanmerking komt hangt af van uw inkomen. Het bedrag wat u dan ontvangt hangt af van het aantal kinderen dat u heeft, hun leeftijd en of zij  evt. nog bijverdiensten hebben boven een bepaald grensbedrag.
Wilt u advies, aarzelt u dan niet om contact op te nemen.