Transparant en betrouwbaar
Hoge kwaliteit
De voordeligste boekhouder
Voor iedere ondernemer!
Administratie

Een administratie waar u wat aan heeft

U bent liever ondernemer dan boekhouder en u wilt vooruit gaan en groeien. Een financiële  administratie die up to date is, is hierbij essentieel.

Een goede boekhouding is voor u een instrument voor succesvol ondernemen. Het geeft u b.v. inzicht in de producten die de meeste winst opleveren en debiteuren die nog niet betaald hebben, maar zorgt er ook voor dat u, of uw belastingadviseur in zo min mogelijk tijd uw belastingaangifte kunt doen.

Administratie

Heeft u weinig tijd?

Of ontbreekt de kennis of het zitvlees om zelf uw boekhouding bij te houden, dan kan BelastingWerk u daarbij helpen. Wij doen dit werk dagelijks en kunnen de complete administratie van u overnemen, maar ook gedeelten. Alleen helpen met vragen of het opzetten van de administratie kan natuurlijk ook.

 

Zo goedkoop en efficiënt mogelijk

Wij werken zelf met het boekhoudprogramma Snelstart, omdat dit programma simpel, niet te duur en heel veel gebruikt wordt. Bovendien bestaat er de mogelijkheid om gegevens met klanten uit te wisselen, zodat er efficiënt gewerkt kan worden en de kosten voor u zo laag mogelijk blijven. Heeft u een ander boekhoudprogramma, dan hoeft dat geen probleem te zijn. We zoeken altijd naar de voor u zo goedkoop mogelijke oplossing.

Advies

Heeft u interesse in samenwerking, heeft u een vraag of wilt u tips of advies, aarzel dan niet om ons te bellen. Het eerste gesprek is gratis en verplicht u tot niets.