Transparant en betrouwbaar
Hoge kwaliteit
De voordeligste boekhouder
Voor iedere ondernemer!
Vennootschapsbelasting

Aangifte Vennootschapsbelasting

BV, Stichting of Vereniging

Heeft u een BV, dan dient na afloop van het boekjaar een jaarrekening te worden opgesteld en een aangifte vennootschapsbelasting te worden ingediend. Ook stichtingen en verenigingen moeten, indien zij een onderneming drijven, van de belastingdienst aan deze eisen voldoen.

Vennootschapsbelasting

Fiscale bril voor optimaal resultaat

Heeft u geen tijd of verstand van dit soort zaken, of besteed u liever uw aandacht aan de core business van uw bedrijf, dan kan de belastingadviseur van BelastingWerk deze taken van u overnemen. Wij kijken door een fiscale bril naar eventuele mogelijkheden uw situatie fiscaal te optimaliseren.

Vennootschapsbelasting

Grootste besparing door vooruit te plannen

Belasting besparen doet u het best door vooruit te kijken. Wat wilt u met uw met uw bedrijf gaan doen, hoeveel winst verwacht u, is het voordeliger om uw bedrijf op te splitsen in meerdere BV’s of is een eenmanszaak of een vof in uw situatie toch voordeliger, welke investeringen wilt u gaan doen….

Allemaal vragen die bepalend zijn voor de hoeveelheid belasting die u af gaat dragen aan de belastingdienst. Hoe beter uw planning, hoe minder belasting (en ook: hoe beter banken naar u willen luisteren).