Transparant en betrouwbaar
Hoge kwaliteit
De voordeligste boekhouder
Voor iedere ondernemer!
IB Ondernemer

Aangifte inkomstenbelasting ondernemers

IB aangifte met verlies en winstrekening en balans. De IB aangifte voor ondernemers is wat ingewikkelder dan de fiscale aangifte voor particulieren. Uw aangifte moet namelijk worden uitgebreid met de verlies- en winstrekening en balans van uw onderneming.

Vrijstellingen en aftrekposten

Heuvelland Belasting Advies kan uw complete aangifte verzorgen op basis van uw bedrijfsadministratie. Samen met u zullen wij  daarbij kritisch kijken naar alle mogelijke vrijstellingen en aftrekposten om uw belastingdruk te optimaliseren.

IB Ondernemer

Ook privé inkomsten in dezelfde belastingaangifte

Uw persoonlijke situatie speelt eveneens een grote rol, zoals uw overige inkomsten uit werk en woning (box 1), uw inkomen uit aanmerkelijk belang (box 2) en uw inkomen uit sparen en beleggen (box 3).

Grootste besparingen door vooruit te plannen

Belasting besparen doet u door vooruit te kijken. Soms kunt u fiscaal voordeel behalen door een bepaalde investering nog in het lopende jaar te doen, waardoor u in aanmerking kunt komen voor investeringsaftrek.

Urenregistratie

Houdt u er ook rekening mee dat de belastingdienst u een urenregistratie kan vragen van de tijd die u heeft besteed aan uw bedrijf. Als u dit niet bij houdt, kunt u de ondernemersaftrek mislopen.

IB Ondernemer

Eerste gesprek gratis

Wilt u dus optimaal gebruik maken van de vrijstellingen en aftrekposten? Neem dan ruim op tijd contact op met Heuvelland Belasting advies. Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend.